

eLOS ONLINE COURSE

Glaucoma Insights - Part 2

25 November 2025

Webibar time: 18:00 - 20:00 CET

ESASO Scientific director: Mario Romano Course Scientific coordinators: Giacinto Triolo

Moderator: Antonio Fea

18.00 - 18.02 Welcome and Introduction	Antonio Fea	2 Minutes
18.02 - 18.22 MIBS: what, when and why?	Elena Milla	20 Minutes
18.22 – 18.27 Discussion on the topic	Moderator and all Speakers	5 Minutes
18.27 - 18.47 Traditional bleb surgery: still an option?	Antonio Fea	20 Minutes
18.47 – 18.52 Discussion on the topic	Moderator and all Speakers	5 Minutes
18.52 - 19.12 Bleb management after filtration surgery	Rupert Bourne	20 Minutes
19.12 – 19.17 Discussion on the topic	Moderator and all Speakers	5 Minutes
19.17 - 19.37 MIGS: what, when and why?	lke Ahmed	20 Minutes
19.37 - 20.00 Discussion on the topic, final discussion, take home message and closing remarks	Moderator all Speakers	23 Minutes

An application has been made to the EACCME® for CME accreditation of this event



You can support the non-profit foundation even without **donating.** Help us become more visible: **follow** our social media,

share your experience, and tag us in photos/videos.

ESASO Foundation Villa Saroli, Via Stefano Franscini 9 PO BOX 1170 6901 Lugano, Switzerland

Tel. +41 (0)91 921 11 54 Email info.esaso.org Web www.esaso.org